Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2014 La V Firavida de Campclar se celebra aquest dissabte

La V Firavida de Campclar se celebra aquest dissabte

La V Firavida de Campclar se celebra aquest dissabte

Estan previstes diferents activitats de caràcter lúdic: tallers creatius, classes de zumba, country, exposicions, xocolatada, etc
La V Firavida de Campclar se celebra aquest dissabte Foto: Mauri Fernández
27/05/2014

La V Firavida de Campclar se celebrarà dissabte vinent, 31 de maig, al Casal Cívic del barri. L’eix temàtic d’aquesta nova edició és la creativitat i aplegarà 23 entitats i institucions i compta amb la col·laboració de 39 comerços. El regidor de barri, Carles Castillo, ha destacat: “la bona acollida de la mostra que cada edició aplega més entitats i comerços i demostra la vitalitat de tots els veïns i veïnes de Campclar per viure i participar en el barri”.

Ja fa cinc anys, a iniciativa de la Comissió de la Dona de Campclar, es va iniciar aquest projecte col·lectiu. Vist l’èxit i les ganes de les associacions del barri en moure un projecte de manera conjunta, es va decidir consolidar la Firavida com una fira d’associacions on cada any, es treballés una temàtica que fos nexe d’unió a totes les entitats en pro de la comunitat. Aquesta fira té com a objectiu treballar dins de l’ àmbit comunitari i de manera conjunta a les entitats del barri, els tècnics, les institucions públiques i la comunitat.

A la Firavida, s’hi podrà trobar un ventall d’activitats de caràcter lúdic, com els estands on es faran diferents tallers creatius que organitzen les entitats, una masterclass de zumba, un taller de country, exposicions d’algunes de les entitats del barri, xocolatada i moltes activitats més. També hi haurà l'acte d'apadrinament del primer cap gros en Dimoniet Maginet acompanyat per la Colla Gegantera de Ponent, el Grup de Batucada i la Colla de Diables Foc i Gresca.

Segells de reconeixement d'administració oberta