Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2014 L'Escola Municipal de Música d'Avinyó actuarà dissabte al Metropol

L'Escola Municipal de Música d'Avinyó actuarà dissabte al Metropol

L'Escola Municipal de Música d'Avinyó actuarà dissabte al Metropol

Enguany se celebra el 46è aniversari de l’agermanament.
L'Escola Municipal de Música d'Avinyó actuarà dissabte  al Metropol Foto: Echo Musical de Montfavet.
02/05/2014

Aquest dissabte se celebren 46 anys de l’agermanament entre Tarragona i la ciutat francesa d’Avinyó (Avignon). El 3 de maig de 1968 les respectives autoritats municipals van signar el document d’agermanament que ha significat una rica experiència d’intercanvis entre ambdues ciutats. Les relacions entre Tarragona i Avinyó, coordinades per la conselleria de Relacions Ciutadanes, han estat sempre cordials i dinàmiques.

“L’agermanament ha permès consolidar lligams personals, intercanvis culturals, esportius, juvenils, concerts, conferències, exposicions, fires… amb la finalitat de mantenir els llaços d’amistat que ens uneixen en l’aspecte humà, cultural i social”, afirma Francisco Zapater, regidor de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament.

Amb motiu de l’ aniversari l’Escola Municipal de Música d’Avignon-Montfavet “Echo Musical de Montfavet” oferirà un magnífic concert al públic tarragoní.

- Orquestra “Bell’ Arco”, director Philippe Brouard
- Coral “Aria Volubilis”, directora Odile Sick

Lloc i hora: Teatre Metropol, dissabte 3 de maig a les 18.30 h,
Entrada gratuïta.

Segells de reconeixement d'administració oberta