Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania Notícies 2015 Primera reunió de l'any del Senat de Tarragona

Primera reunió de l'any del Senat de Tarragona

Primera reunió de l'any del Senat de Tarragona

La reobertura del Servei d'Hemodinàmica de Joan XXIII i la millora de l’estació de RENFE, entre les propostes dels senadors.
Primera reunió de l'any del Senat de Tarragona Membres del senat tarragoní a la reunió d'aquest dissabte
17/01/2015

 

El Senat de Tarragona, en sessió corresponent a aquest dissabte passat, 17 de gener, va “acordar per unanimitat demanar la reobertura del Servei d'Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII les 24 hores”.

El Senat, també per unanimitat, dóna suport a l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros perquè demani al Ministeri de Foment o a ADIF l'adequació de l'estació de tren de la ciutat a la normativa legal en matèria d'adaptació a persones amb mobilitat reduïda i que desapareguin totes les barreres arquitectòniques d'aquest equipament. Així mateix, manifesta el seu suport a les possibles accions ciutadanes que s'emprenguin en defensa de la millora de l’estació.

L'òrgan consultiu de l'alcalde va proposar que s'engegui una campanya de sensibilització ciutadana i especialment escolar, per millorar la col·laboració de la ciutadania en la neteja de la ciutat a fi i efecte de complementar la actuació important que ja es du a terme en l'àmbit municipal.

Els senadors van acordar visitar l’actuació desenvolupada a la zona de la Muralla adjacent al Col·legi Lestonnac, atesa la importància patrimonial d'aquesta intervenció.

Finalment es va acordar fer la propera sessió del Senat al barri de Riu Clar per iniciar així un seguit de reunions arreu dels barris de la ciutat i posar de manifest la problemàtica d'aquestes zones.

Segells de reconeixement d'administració oberta