Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2015 Campclar es torna a convertir en un aparador d'entitats a la 6a FiraVida

Campclar es torna a convertir en un aparador d'entitats a la 6a FiraVida

Campclar es torna a convertir en un aparador d'entitats a la 6a FiraVida

La Fira d’Entitats de Campclar, la 6a Firavida, té lloc aquest dissabte, 30 de maig, al Casal Cívic de Campclar.
28/05/2015

Exposicions, batucada, cercaviles, karaoke, balls en línia o tallers de manualitats o de cerca de feina són algunes de les activitats que podrem tastar dissabte, 30 de maig, durant la 6a Firavida, la Fira d’Entitats de Campclar. Durant tot el matí, el Casal Cívic Camp Clar serà l’espai de trobada de les entitats del barri, que volen donar-se a conèixer i mostrar el que fan, a més de trobar-se per crear sinergies. Firavida va néixer a iniciativa de la Comissió de la Dona de Campclar i està organitzada per les entitats del barri amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de Tarragona i el Departament de Benestar Social i Família.

Els actes començaran a les 9 del matí, amb una batucada i una cercavila a càrrec de la Colla Gegantera de Ponent i la Batucada Engrescats; seguidament la Fundació Onada, la Fundació Intermèdia i la Mancomunitat Francolí-6 organitzen una xocolatada per agafar forces pels espais dels tallers creatius, que de 10.30 a 13.30 h permetran conèixer les diferents activitats que duen a terme les associacions del barri. Diables, maquillatge artístic, taller de joguines, dolços i te, un taller de càpsules de cafè o de titelles són algunes de les activitats que mostraran les entitats.

A les 11 h, la Fundació Intermèdia oferirà un taller per donar a conèixer la importància de les competències en el procés de cerca de feina. A més, la sala d’actes serà durant tot el matí un escenari de diferents disciplines. Aeròbic, amb l’Associació Shourouck, karaoke i balls en línia amb l’Associació de la Tercera Edat i ball country amb l’Associació Temps Linedance precediran la cloenda de foc i gresca de la fira d’entitats.

A més d’aquestes activitats, durant tot el matí l’aula d’audiovisuals acollirà una exposició conjunta de les entitats de Campclar; hi participaran l’Ateneu Cultural de Dones de Campclar, l’Associació Shourouck, els Joves del Casal Cívic Campclar, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, la Colla Gegantera de Ponent i l’Associació de Veïns de Campclar, que també ha preparat una exposició de pintures.

Ja fa sis anys, a iniciativa de la Comissió de la Dona de Campclar, es va iniciar aquest projecte col·lectiu. Atès l'èxit i les ganes de les associacions del barri de moure un projecte de manera conjunta es va consolidar la Firavida com una fira d'associacions que té com a objectiu treballar dins de l'àmbit comunitari i de manera conjunta a les entitats del barri, els tècnics, les institucions públiques i la comunitat.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta