Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania Notícies 2015 El Club dels Tarraconins i Bricodepot signen un conveni de col·laboració

El Club dels Tarraconins i Bricodepot signen un conveni de col·laboració

El Club dels Tarraconins i Bricodepot signen un conveni de col·laboració

Permetrà rellançar el projecte "Punts de lectura"
19/05/2014

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el director de Bricodepot Tarragona, Fernando Sánchez Fuentespila.

Mitjançant aquest conveni, l’empresa Bricodepot aporta a l’Ajuntament de Tarragona 8.000 euros que es destinaran a ampliar el projecte "Punts de lectura" del Club dels Tarraconins, que es va iniciar a la tardor de 2010.

Els Punts de Lectura dels Tarraconins consisteix a dotar de mobles i llibres nous i usats a les sales de consulta de pediatria dels centres d’atenció primària i els hospitals de la ciutat. Ara, amb el rellançament del projecte, es renovaran els punts i se n’afegiran a les ludoteques dels centres cívics i a les piscines municipals.

La consellera responsable del Club dels Tarraconins, Ivana Martínez, ha destacat la importància d’aquest acord “perquè aproxima la lectura als nens en espais públics com els CAP, els hospitals, les ludoteques i les piscines municipals”.

Per la seva part, el director de Bricodepot Tarragona, Fernando Sánchez Fuentespila, ha confessat que “en el moment que ens van explicar el projecte ens va fer molta il·lusió perquè els nostres futurs clients són els socis del Club dels Tarraconins. En definitiva –ha afegit– és una aposta de futur de Bricodepot que hem vingut a Tarragona per quedar-nos”.

Segells de reconeixement d'administració oberta