Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2015 Les tres federacions de veïns de Tarragona organitzen un debat sobre el projecte del tercer fil

Les tres federacions de veïns de Tarragona organitzen un debat sobre el projecte del tercer fil

Les tres federacions de veïns de Tarragona organitzen un debat sobre el projecte del tercer fil

La iniciativa vol aclarir els dubtes que sorgeixien entre la ciutadania envers aquesta infraestructura i analitzar com pot afectar a la ciutat de Tarragona en particular i a la costa en general.
22/01/2013

 

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, la Federació d'Asociacions de Veïns de l'Àrea de Llevant i les Associacions Veïnals Federades de Tarragona Segle XXI, han organitzat un debat obert al públic per aclarir els dubtes envers les obres del tercer fil i analitzar, amb el suport de diferents experts, com por poden afectar la ciutat de Tarragona i les conseqüències que comporta la modificació de la línia ferroviària.

L'activitat està prevista per aquest proper dijous 24 de gener a les 19 hores, a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, a l'av. Catalunya, 35.

El debat estarà moderat pel periodista Ricard Lahoz i està prevista la participació, entre d'altres, del president del Port de Tarragona, Josep Andreu i de l'enginyer de camins Joan Miquel Carrillo. Diversos professors de la URV, especialistes de diversos àmbits com sociologia, geografia o comunicació assistiran com a observadors.

Segells de reconeixement d'administració oberta