Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2016 Prop de 600 persones participen en la 3a edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables

Prop de 600 persones participen en la 3a edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables

Prop de 600 persones participen en la 3a edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables

El destí de la caminada va ser l'ermita del Llorito
Prop de 600 persones participen en la 3a edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables Foto de tots els participants
18/04/2016


La 3a Trobada dels Tarraconins Saludables va reunir ahir, diumenge 17 d'abril, prop de 600 persones en una caminada del cementiri fins a l'ermita del Llorito. La trobada, organitzada pel Servei Municipal de Promoció de la Salut de l'Ajuntament de Tarragona i El Club dels Tarraconins, va repartir entre tots els infants participants un pícnic gratuït amb una aigua, una poma i un entrepà, i també va oferir crema solar per protegir-se del sol. Aquesta tercera edició també va comptar amb una animació infantil al Parc del Llorito a càrrec de l'artista Carles Cuberes.

Després de l'èxit de les darreres edicions, la Trobada dels Tarraconins Saludables es consolida com un acte dins l'agenda del Club dels Tarraconins del mes d'abril. Es preveu poder celebrar any rere any aquesta trobada que té com a objectiu fomentar la vida saludable amb família.

Aquesta activitat s'emmarca dins la tercera edició d'"El mes de la salut", un programa d'activitats elaborat per diferents entitats i col·lectius de la ciutat, agrupats en la xarxa Tarragona Saludable, que treballen per millorar la salut dels tarragonins. La tercera Trobada dels Tarraconins Saludables ha comptat amb la col·laboració de Europe Direct Tarragona, Casa Ametller, Coca-Cola, Tarragona 2017 i les AMPES de les escoles de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta