Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2017 El Club dels Tarraconins i el Gremi de Pastissers sortegen quatre mones

El Club dels Tarraconins i el Gremi de Pastissers sortegen quatre mones

El Club dels Tarraconins i el Gremi de Pastissers sortegen quatre mones

Es pot participar en el sorteig fins al dijous 13 d'abril.
 El Club dels Tarraconins i el Gremi de Pastissers sortegen quatre mones Imatge de les mones dels Tarraconins
07/04/2017

Per 8è any consecutiu, El Club dels Tarraconins amb la col·laboració del Gremi de Pastissers de Tarragona, sorteja quatres mones dels Tarraconins de quatres pastisseries de la ciutat que són la pastisseria Palau, la pastisseria Conde, la pastisseria Trill i la pastisseria Montserrat. Concretament, es tracta d'una figura de xocolata protagonitzada pels personatges principals del Club, la Nineta i l'Ivori i que representen diferents situacions quotidianes dels personatges.

Per participar en el sorteig els infants o els seus responsables han d'omplir un formulari a la web dels Tarraconins. Es podran inscriure fins al dijous 13 d'abril a les 10 h del matí. Els guanyadors s'anunciaran (i es contactaran) aquell mateix dia i la recollida de les Mones es farà en Diumenge Sant. A més, les quatre pastisseries comptaran amb la Mona dels Tarraconins per tots aquells que la vulguin comprar.

La idea va néixer el 2010 com una iniciativa del Gremi de Pastissers de Tarragona i que des d'aleshores ha rebut el suport del Club dels Tarraconins. Amb aquesta iniciativa es pretén conservar la tradició i mantenir viva la història de la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta