Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2017 El Govern municipal finalitza la primera fase del procés de diàleg amb els veïns de les diferents zones del Pla de la Budellera

El Govern municipal finalitza la primera fase del procés de diàleg amb els veïns de les diferents zones del Pla de la Budellera

El Govern municipal finalitza la primera fase del procés de diàleg amb els veïns de les diferents zones del Pla de la Budellera

Es farà arribar una carta a tots els que han presentat al·legacions a l'anterior Pla per tal d'informar-los de la situació actual del projecte.
20/03/2017

Tal com ja va anunciar la portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, en roda de premsa el passat 6 de març, s'han dut a terme les primeres reunions amb les diferents associacions que van presentar al·legacions al Pla Parcial de la Budellera i que s'han avingut a parlar amb l'Ajuntament; i que de moment han estat la Federació d'Associacions de Veïns de Llevant, i nivell individual les Associacions de Veïns de la Savinosa i de Cala Romana. Queda pendent la resposta a l'oferta de reunió amb entitats ecologistes.

En les reunions mantingudes s'han iniciat les primeres línies de treball, que ells com a portaveus de la resta de veïns de la seva zona aporten a l'Ajuntament per tal de ser tingudes en consideració en el nou Pla.

Paral·lelament també es farà arribar una carta a tots els que han presentat al·legacions a l'anterior Pla, un cop divendres 17 de març es va aprovar la suspensió del projecte vigent, per tal d'informar-los de la situació actual del projecte. "Cal recordar que hi haurà un nou període d'informació pública i també d'al·legacions, tot i que les que s'han presentat ja en la tramitació anterior també s'analitzaran per atendre-les i, si escau, incorporar-les en la redacció de la nova proposta", ha dit Begoña Floria.

La consellera també s'ha compromès a reactivar el Consell Assessor de Territori com a espai de debat i deliberació sobre el desenvolupament urbanístic de la ciutat. "Crec que realment serà una bona eina per garantir un diàleg constant i rigorós amb la ciutadania i entitats, en temes tan complexos com els urbanístics i territorials".

Segells de reconeixement d'administració oberta