Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2017 El Senat de Tarragona es reuneix a petició d'alguns senadors pels fets succeïts els darrers dies

El Senat de Tarragona es reuneix a petició d'alguns senadors pels fets succeïts els darrers dies

El Senat de Tarragona es reuneix a petició d'alguns senadors pels fets succeïts els darrers dies

L'organ consultiu incorpora Marta Matheu i acorda que es facin reunions bimestrals i es crein comissions de treball.
13/10/2017

El Senat de Tarragona s’ha reunit aquesta dimecres 11 d'octubre en una convocatòria extraordinària, arrel de la petició d’alguns senadors per conèixer de primera mà els fets succeïts els darrers dies a la nostra ciutat i per la renuncia a formar-ne part d’Àngel Odena, Frederic Porta, Joana Zaragoza, Josep M. Solé Poblet, Rosa Llorach i Marina Robert. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat el que han al·legat i ha manifestat el seu respecte per cadascun d’ells.   

Josep Fèlix Ballesteros ha explicat als assistents què va fer com alcalde durant i després del dia 1 d’octubre i , al mateix temps, ha reiterat la seva condemna rotunda a la violència.

Durant la reunió, s’ha acordat que el Senat passarà a reunir-se un cop cada dos mesos, enlloc de fer-ho trimestralment, i es crearan comissions de treball per tal de guanyar en eficàcia.

D’altra banda, la soprano tarragonina Marta Matheu Usach s’ha incorporat avui al Senat de Tarragona. L’alcalde li ha lliurat el diploma acreditatiu com forma part d’aquest òrgan municipal.

Segells de reconeixement d'administració oberta