Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2017 La passarel·la del Port centra la reunió del Senat Tarragoní

La passarel·la del Port centra la reunió del Senat Tarragoní

La passarel·la del Port centra la reunió del Senat Tarragoní

Els senadors recolzen el treball conjunt entre Port i Ajuntament perquè ‘reforça la visibilitat de la capitalitat de Tarragona’.
La passarel·la del Port centra la reunió del Senat Tarragoní Fotografia d’Anna Fuster de la Reunió del Senat Tarragoní.
19/06/2017

Aquest matí s’ha reunit el Senat Tarragoní al Pòsit de Pescadors. El tema principal de la reunió, presidida per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat la passarel·la que connectarà el centre de la ciutat, en concret la Rambla Nova, amb el mar. Per aquest motiu, a la reunió hi ha assistit el president del Port, Josep Andreu, que ha donat detalls de les obres.

La consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, ha valorat com a “molt positiva aquesta reunió, on s’han constatat les excel·lents relacions entre el Port i l’Ajuntament de Tarragona. Així mateix –ha afegit Ferrando– també hem parlat de la importància de l’arribada dels creuers a Tarragona, del trasllat temporal del Museu Arqueològic al Tinglado, així com del Museu del Port. En definitiva, recolzem el treball conjunt entre Port i Ajuntament per reforçar la visibilitat de la capitalitat de Tarragona”.

Queda pendent una altra reunió del Senat Tarragoní per abordar els temes que figuraven a l’ordre del dia i que no s’han tractat, com el Mercat Central, les obres d’urbanització de la plaça Corsini i una visita a les principals instal·lacions esportives dels Jocs Mediterranis.

La reunió del Senat s'ha iniciat a les 9.30 h i s’ha allargat fins passades les 14 h.

Segells de reconeixement d'administració oberta