Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2017 L'Oficina Local de l'Habitatge de Tarragona va atendre durant l'any 2016, més de 16.500 consultes

L'Oficina Local de l'Habitatge de Tarragona va atendre durant l'any 2016, més de 16.500 consultes

L'Oficina Local de l'Habitatge de Tarragona va atendre durant l'any 2016, més de 16.500 consultes

Any rere any augmenta considerablement la seva activitat.
27/03/2017

L'Oficina Local d'Habitatge de Tarragona va tramitar durant l'any passat 1.427 expedients d'ajuts per al pagament del lloguer, 1.114 cèdules d'habitabilitat de segona ocupació i 70 prestacions d'urgència, que són casos de deutes de lloguer o quotes hipotecàries, així com un ajut específic per a persones que han perdut l'habitatge anterior i ara estan en règim de lloguer.

L'activitat de l'Oficina Local d'Habitatge augmenta considerablement any rere any. Comparativament, es van tramitar 278 ajuts per al pagament lloguer més que l'any 2015 i 231 cèdules de segona ocupació més.
Entre d'altres, l'Oficina Local gestiona:

  • cèdules d'habitabilitat de segona ocupació,
  • ajuts a la rehabilitació d'edificis i habitatges,
  • prestacions d'especial urgència
  • i prestacions per al pagament del lloguer.

 

A més, disposa d'una Borsa de Mediació que es nodreix d'habitatges del mercat privat que es troben desocupats, que disposen de cèdula d'habitabilitat i certificat d'eficiència energètica i de l'alta dels subministraments.

L'Oficina Local d'Habitatge de Tarragona, que forma part del Servei Municipal d'Habitatge (SMHAUSA), està situada al carrer Descalços, 11. L'horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i dimarts i dijous de 16.15 a 18 hores.

Segells de reconeixement d'administració oberta