Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2017 S'obren les inscripcions per la xerrada #Yonorenuncio a càrrec del Club de las Malas Madres

S'obren les inscripcions per la xerrada #Yonorenuncio a càrrec del Club de las Malas Madres

S'obren les inscripcions per la xerrada #Yonorenuncio a càrrec del Club de las Malas Madres

La proposta està organitzada pel Pati de Mares i Pares del Club dels Tarraconins i serà el 26 d'abril a les 18 h al Palau de Congressos.
S'obren les inscripcions per la xerrada #Yonorenuncio a càrrec del Club de las Malas Madres Cartell de la xerrada
12/04/2017

El dimecres 26 d'abril a les 18 h al Palau de Congressos tindrà lloc la setena trobada del Pati de Mares i Pares del Club dels Tarraconins, el Club de Malas Madres seran les protagonistes d'aquesta xerrada que tractarà la conciliació amb #YoNoRenuncio.

Laura Baena i Maite Egoscozabal, responsables del Club, oferiran la conferència #YoNoRenuncio que pretén sensibilitzar sobre el problema de la conciliació familiar. A més vol conscienciar i plantejar mesures i solucions possibles. Tot això des d'un punt de vista positiu, ja que una major conciliació deriva en una major productivitat. Les Malas Madres es defineixen com un lobby de pressió "amb molta son, poc temps lliure i ganes de canviar el món, o almenys, de morir en l'intent".

Les inscripcions es faran a través del següent formulari. L'accés és gratuït però les places són limitades. El mateix dia 26 d'abril a les 9 h es tancarà el formulari. Si resten places a l'inici de la ponència, es donarà accés a les persones que no s'hagin inscrit.

INSCRIPCIONS #YoNoRenuncio

 

Segells de reconeixement d'administració oberta