Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2018 La ciutat entrega les distincions de Fill Adoptiu a César Pastor i Fill Predilecte, a títol pòstum, a Jaume Marí

La ciutat entrega les distincions de Fill Adoptiu a César Pastor i Fill Predilecte, a títol pòstum, a Jaume Marí

La ciutat entrega les distincions de Fill Adoptiu a César Pastor i Fill Predilecte, a títol pòstum, a Jaume Marí

L’acte va tenir lloc al Saló de Plens del Palau Municipal i va estar presidit per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos
La ciutat entrega les distincions de Fill Adoptiu a César Pastor i Fill Predilecte, a títol pòstum, a Jaume Marí Els distingits, César Pastor i Jaume Marí, a títol pòstum, representat pel seu germà a la fotografia; juntament amb l'alcalde Ballesteros i la consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos. Foto: Mauri.
04/04/2018

Aquest dimarts, 3 d'abril, el Saló de Plens del Palau Municipal va acollir l'acte de lliurament de les distincions de Fill Adoptiu de la ciutat a César Pastor, i de Fill Predilecte de la ciutat, a títol pòstum, a Jaume Marí.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros. La consellera de Polítiques d'Igualtat i Serveis a la Ciutadana, Ana Santos, l'encarregada de glossar la trajectòria d'ambdues persones. En el cas de Jaume Marí, va rebre el diploma el seu germà, Josep Marí.

Pastor, nascut a Lleó el 1928, va entrar a treballar al Diari de Tarragona (aleshores Diario Español) l'any 1945, primer fent tot tipus de feines de manteniment i impremta, però la crida al servei militar li va trencar aquest camí. Fins que als anys setanta va poder recuperar la seva vocació i va ser el redactor de la secció 'Aprendamos Catalán' del mateix diari, paral·lelament mentre es formava en diferents àmbits, com l'estudi de la Llicenciatura de Filosofia i Lletres (1976-1981). L'any 1993 es va jubilar però continua actiu intel·lectualment fins al dia d'avui.

Jaume Marí Pamiès va morir sobtadament el passat 12 d'abril de 2017, quan era director general de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta. Marí era enginyer tècnic industrial i enginyer tècnic informàtic i havia desenvolupat la seva carrera professional com a tècnic informàtic, com a cap del Departament d'Explotació Informàtica i Responsable d'Atenció Informàtica, tot plegat a Repsol Petróleo, (1979-1995). L'any 1995 va decidir dedicar els seus esforços a la gestió empresarial compaginant-los amb la gestió d'entitats sense afany de lucre (gerència de MAES S.A. i presidència/gerència d'APPC), amb una dedicació especial a la Muntanyeta.

Segells de reconeixement d'administració oberta