Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2018 El Club dels Tarraconins obre les inscripcions de monitors per treballar al Parc de Nadal 2018

El Club dels Tarraconins obre les inscripcions de monitors per treballar al Parc de Nadal 2018

El Club dels Tarraconins obre les inscripcions de monitors per treballar al Parc de Nadal 2018

El Club dels Tarraconins inicia el procés de selecció de personal per treballar al Parc de Nadal, que es farà un any més al Palau de Congressos
19/10/2018

El període d’inscripcions s’inicia el 22 d’octubre i finalitzarà el 5 de novembre. L’equip educatiu tindrà en compte entre d’altres coses, la majoria d'edat, la possessió del Títol Oficial de Monitor de Lleure i disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.

La primera preselecció es publicarà durant la setmana del 12 novembre. Finalment es citarà als candidats escollits per a una entrevista personal que servirà per acabar de traçar l’equip que formarà el Parc de Nadal 2018/2019.

Les dates d’obertura del Parc són del 27 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019 (el 31 per la tarda i l’1 pel matí el Parc romandrà tancat), a més de les sessions prèvies de formació. Per a més informació poseu-vos en contacte a club@tarraconins.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta