Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2018 El Senat Tarragoní acorda les línies de treball per aquest nou any

El Senat Tarragoní acorda les línies de treball per aquest nou any

El Senat Tarragoní acorda les línies de treball per aquest nou any

Es creen cinc grups de treball específics amb l'objectiu comú d'apostar per la projecció exterior de la ciutat
El Senat Tarragoní acorda les línies de treball per aquest nou any Senat Tarragoní. Foto: Mauri
29/01/2018Dissabte es va reunir el Senat tarragoní a Casa Canals.

La trobada va estar presidida per l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i va comptar amb la participació de 16 senadors i senadores i la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando. Es tracta de la primera reunió d'aquest nou any.

Tal com ha explicat un dels membres, Joan Martí, la trobada ha servit per fixar els objectius de treball del 2018 i acordar la creació de grups de treball que es centraran en la recerca de propostes de millora en àmbits concrets per dotar de més agilitat aquest òrgan consultiu i assessor de l'alcalde. Així doncs, el Senat ha acordat crear els següents grups: Societat; Economia; Urbanisme i Medi Ambient; Esport, recerca i cultura. Amb un eix transversal comú en tots ells que és la projecció exterior de la ciutat. Berni Alvarez, també senador, ha afegit que es crearà un cinquè grup de treball específic pels Jocs Mediterranis que es fixarà com a tasca principal contribuir a aportar propostes per la ciutat després dels Jocs, en l'àmbit del turisme esportiu, del foment de l'esport, etc.

La trobada també ha servit per fixar la periodicitat de les reunions del Senat, per aquest 2018, està previst que se'n realitzin quatre, per tant, seran trimestrals. També s'ha acordat que la freqüència dels grups de treball la fixaran els propis membres i estaran integrats per 6-8 senadors i senadores.

La consellera Elvira Ferrando ha destacat la tasca del Senat i ha agraït el compromís amb la ciutat de tots els seus membres i també ha fet un reconeixement a la importància de la participació dels senadors i senadores en aquest òrgan assessor i consultiu no vinculant que a vegades no té prou visibilitat i aporta noves visions, propostes i opinions per la millora de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta