Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2018 El Senat tarragoní visita l'Anella Mediterrània

El Senat tarragoní visita l'Anella Mediterrània

El Senat tarragoní visita l'Anella Mediterrània

La reunió ha estat centrada en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018
El Senat tarragoní visita l'Anella Mediterrània Els assistents a la reunió, 24 senadors i senadores de Tarragona amb l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la consellera de Relacions Ciutadanes, Evira Ferrando.
21/05/2018

El Senat tarragoní ha celebrat avui la seva reunió a la seu del Patronat Municipal d'Esports en una jornada monogràfica sobre els Jocs Mediterranis 2018, que se celebraran el pròxim mes de juny.

La trobada ha estat presidida per l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha comptat amb l'assistència de 24 senadors i senadores i de la consellera de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament, Elvira Ferrando.

Després de la informació facilitada als senadors sobre les obres, les diferents seus esportives i tot operatiu que es posarà en marxa pel bon desenvolupament dels Jocs, els senadors han fet una visita a les instal·lacions de l'Anella Mediterrània.

Berni Álvarez, senador tarragoní i en nom de tot el grup, ha manifestat que "ara és el moment de donar un impuls als Jocs i fer-ne difusió, perquè falta un mes perquè comencin i tots tenim moltes ganes de celebrar-los i gaudir-los, creiem que són una oportunitat per demostrar que som una gran ciutat".

Segells de reconeixement d'administració oberta