Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2018 Llum verda al pagament de les subvencions de les associacions de veïns

Llum verda al pagament de les subvencions de les associacions de veïns

Llum verda al pagament de les subvencions de les associacions de veïns

L’Ajuntament de Tarragona destina enguany 160.000 euros a les subvencions per a la realització d'activitats
01/08/2018

L'alcalde en funcions de Tarragona, José Luis Martín, ha signat aquest dimecres el decret de lliurament de les subvencions destinades a les associacions de veïns. Aquest és el darrer tràmit del procés i, d’aquesta manera, les entitats començaran a rebre les subvencions d'aquest 2018 en els propers dies.

L’Ajuntament de Tarragona destina enguany 160.000 euros a les subvencions per a la realització d'activitats pròpies dels seus objectius estatutaris a les associacions de veïns de Tarragona, dels que s’han atorgat 159.535,95 euros. En total seran 42 les entitats beneficiàries, segons es va decidir en la comissió de valoració reunida el passat 19 de juliol: 39 associacions de veïns i tres federacions veïnals.

José Luis Martín ha explicat que, "després de la signatura del decret en el dia d’avui, en els propers dies les associacions de veïns i les federacions començaran a rebre les subvencions d’enguany, per tal de cofinançar les seves activitats i el seu funcionament ordinari”. L’alcalde en funcions ha assenyalat que “vull agrair la tasca dels treballadors municipals que amb la seva bona feina han fet possible que avui signem el decret de pagament”. Finalment, Martín també ha volgut agrair a les entitats veïnals “la paciència davant aquesta situació”.

Segells de reconeixement d'administració oberta