Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2018 Últims dies per inscriure's a la 10a caminada solidària La Muntanyeta

Últims dies per inscriure's a la 10a caminada solidària La Muntanyeta

Últims dies per inscriure's a la 10a caminada solidària La Muntanyeta

La marxa tindrà lloc el diumenge 18 de novembre
08/11/2018

Compte enrere per a la 10a edició de la caminada solidària per La Muntanyeta. Un any més, des de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC), i gràcies als voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, arriba aquesta marxa solidària que dona suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies.

Enguany, la marxa, que tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre, serà molt especial, ja que arriba a la seva 10a edició. És per això que des de l'organització es proposa que sigui una #caminadade10. Així doncs, gràcies a la col·laboració de Càmping Trillas i l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, tot els participants a la caminada entraran en el sorteig de dues gratuïtats per passar un cap de setmana en un bungalow familiar al Càmping Trillas de Tamarit.

Les inscripcions per participar a la caminada solidària es poden fer a través de la plataforma Ticketea i a les oficines del centre. Es recomana que tothom s’inscrigui amb anticipació, si bé el mateix dia de la marxa es podran fer inscripcions abans de la sortida.

El donatiu per participar a la caminada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, és de 5 euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran una camiseta i una bossa commemorativa.

El recorregut d'aquesta marxa és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. Un any més, la sortida tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani, i després de recórrer la costa tarragonina, s'arribarà a les instal·lacions de l'entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí se celebra una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que s'hi realitza, i també s'hi servirà l'esmorzar a tots els participants.

L’organtizació de la caminada va a càrrec dels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, i enguany compta amb el suport i patrocini de Fluor, Ford Tarraco Center, Lear Corporation i altres col·laboradors.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una escola d’educació especial, un centre ocupacional i una residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és defensar els drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per a la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i el benestar de les seves famílies.

Segells de reconeixement d'administració oberta