Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2019 Debat obert sobre “Drets humans a tot arreu”

Debat obert sobre “Drets humans a tot arreu”

Debat obert sobre “Drets humans a tot arreu”

El dia 10, a les 18.30 h, a l’Antiga Audiència
09/12/2019

Dimarts, 10 de desembre, a les 18.30 hores, a l’Antiga Audiència, es commemorarà el Dia Internacional dels Drets Humans amb un debat obert sobre “Drets humans a tot arreu”, organitzat per l’Ajuntament. Hi participaran una representant d’Amnistia Internacional de Tarragona, Francesca Paola Traglia; un representant d’Entrepobles, el xilè Gonzalo Barrios, i la presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès, Maria Rosa Codines. Es projectarà un audiovisual que tractarà de la violació dels drets humans en diferents països del món i, a partir d’aquí, es desenvoluparà el debat amb els ponents i les preguntes del públic. Hi haurà l’actuació musical del cantautor Martí Senserrich i d’un grup format a Tarragona per músics de Colòmbia, Itàlia i Catalunya.

Aquesta activitat, que es desenvoluparà amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, és una iniciativa de la Taula per la Interculturalitat, que s’està formant en el marc de la Conselleria Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona. La Taula per la Interculturalitat s’oficialitzarà properament, i ja compta amb associacions i persones de més de vint-i-un països;  és oberta a la participació de totes les persones interessades.

Segells de reconeixement d'administració oberta