Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2019 La Comissió Europea i l'Ajuntament de Tarragona conviden els ciutadans a debatre sobre el futur de la UE

La Comissió Europea i l'Ajuntament de Tarragona conviden els ciutadans a debatre sobre el futur de la UE

La Comissió Europea i l'Ajuntament de Tarragona conviden els ciutadans a debatre sobre el futur de la UE

El cicle de diàlegs "Connecta amb Europa" vol implicar la ciutadania i obrir una reflexió amb el món local a menys de quatre mesos de les eleccions europees
06/02/2019

Quan falten poc menys de quatre mesos per a les eleccions al Parlament Europeu, els ciutadans de Tarragona  tindran l'oportunitat de participar en un diàleg sobre el futur de la Unió Europea amb l'alcalde del municipi, Josep Fèlix Ballesteros, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas. L'acte tindrà lloc dimecres 6 de febrer al Teatret del Serrallo.

Tarragona és un dels municipis que acollirà, aquest 2019, un diàleg del cicle "Connecta amb Europa2, que té l'objectiu d'implicar la ciutadania i el món local en el debat europeu. L'acte està organitzat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i l'Ajuntament de Tarragona.

Connecta amb Europa – diàleg ciutadà sobre el futur de la UE

Quan: dimecres 6 de febrer a les 19.30h.

On: Teatret del Serrallo (Moll dels Pescadors, 1)

El paper de la UE en temes com l'impuls a creixement econòmic i l'ocupació; la política energètica i ambiental,  la gestió de les migracions a Europa o la reforma de les institucions són alguns dels temes que s'abordaran en aquesta sessió, que està oberta a les intervencions del públic assistent, per tal d'escoltar les opinions dels ciutadans sobre l'impacte que té la UE en el dia a dia i en la realitat del territori.

La Comissió Europea organitza des de fa cinc anys diàlegs ciutadans per apropar la UE als municipis. A Catalunya i les Illes Balears s'han fet més d'una trentena d'aquests diàlegs. El de Tarragona és el quart diàleg del cicle que s'ha programat per aquest 2019, que ja ha visitat l'Hospitalet de Llobregat, Ciutadella i Santa Coloma de Gramenet.

 

Diàleg a les xarxes socials

El debat sobre el futur de la UE també es podrà seguir a les xarxes socials, amb l'etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.

Per a més informació, cliqueu aquí.

 

*Els mitjans interessats a realitzar entrevistes amb el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona poden posar-se en contacte amb:

Laura Rahola, cap de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Barcleona. Tel 93 467 78 12/ 660 76 45 80 laura.rahola@ec.europa.eu

Segells de reconeixement d'administració oberta