Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2019 La Conselleria de Nova Ciutadania es presenta oficialment en un acte festiu a Casa Canals

La Conselleria de Nova Ciutadania es presenta oficialment en un acte festiu a Casa Canals

La Conselleria de Nova Ciutadania es presenta oficialment en un acte festiu a Casa Canals

La presentació va tenir lloc dissabte, 7 de setembre, a Casa Canals
La Conselleria de Nova Ciutadania es presenta oficialment en un acte festiu a Casa Canals Foto: Mauri
09/09/2019

La Conselleria de Nova Ciutadania es va presentar oficialment la tarda del dissabte passat, dia 7 de setembre, en un acte públic a Casa Canals, presidit per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Les actuacions musicals de sis formacions van ser el plat fort de la jornada, en què la gastronomia de diferents països d’arreu del món també hi va tenir un paper important.

En els discursos que van obrir l’acte, l’alcalde Ricomà va remarcar que “és tant ciutadà de Tarragona aquella persona que porta sis generacions a la ciutat com aquell que només hi viu des de fa sis setmanes”. En aquest sentit, l’alcalde va argumentar que l’equip de govern “treballarà per fer visible la diversitat com a valor positiu i, al mateix temps, ajudarà que les persones que vinguin de fora puguin prendre part activa en la vida social i cultural de la ciutat”.

Per la seva banda, la consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas, va destacar la voluntat de tractar les persones migrades “com un fet social, no com una problemàtica política com s’ha fet tradicionalment”, posant l’èmfasi en un “enfocament basat en la interculturalitat”. Així mateix, Varas va recalcar que la nova conselleria també desenvoluparà polítiques adreçades a les persones tarragonines que actualment viuen a altres països.

Segells de reconeixement d'administració oberta