Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2019 L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a les associacions de veïns i entitats de la ciutat

L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a les associacions de veïns i entitats de la ciutat

L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a les associacions de veïns i entitats de la ciutat

El termini de presentació és el 4 de març
12/02/2019

L'Ajuntament  convoca la concessió de subvencions a les associacions de veïns i federacions veïnals de Tarragona per les activitats realitzades durant el 2019. Podran sol·licitar les subvencions, totes les associacions de veïns de Tarragona, registrades al Registre d'Entitats Municipal, i que es trobin al corrent de les seves obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i  al corrent dels seus deutes amb l'Ajuntament.

D’altra banda, també s’ha convocat la concessió de subvencions a les entitats de la ciutat per a la realització d’actes propis.

Podran sol·licitar les subvencions, totes les entitats ciutadanes, socials, culturals, etc., sense ànim de lucre, inscrites al Registre d'Entitats Municipal.
El termini de presentació de les sol·licituds per ambdues convocatòries és el dia 4 de març.

La conselleria de Relacions Ciutadanes disposa d’un pressupost de 160.000€ per repartir a les AA.VV i federacions i 30.000 per entitats.

Les bases de les convocatòries es poden consultar-se a la seu electrònica de l’Ajuntament de Tarragona i a l’àrea de Relacions Ciutadanes:

Per a associacions de veïns, cliqueu aquí.

Per a entitats, cliqueu aquí.

Segells de reconeixement d'administració oberta