Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2019 Repensem la UE amb Javier Arregui a la primera #eurotertúlia del 2019

Repensem la UE amb Javier Arregui a la primera #eurotertúlia del 2019

Repensem la UE amb Javier Arregui a la primera #eurotertúlia del 2019

En el marc de la quarta edició del cicle #eurotertúlies
15/03/2019

El Centre d’Informació Europe Direct Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili organitzen la quarta edició del cicle #eurotertúlies, les trobades informals amb tertulians experts sobre la Unió Europa per debatre sobre la UE i els temes d’actualitat europeus, en un any marcat per les eleccions europees del pròxim mes de maig.

Aquest dilluns, 18 de març, se celebra la primera #eurotertúlia sota el títol «Guanyadors i perdedors en el procés d’integració europea: repensant la UE», a dos quarts de vuit del vespre, a l’Original de Tarragona (carrer de Lleida, 17). I compta amb el professor Javier Arregui, de la Universitat Pompeu Fabra, com a convidat.

Javier Arregui és professor titular del Departament de Ciències Polítiques i Socials, catedràtic Jean Monnet de Governança de la Unió Europea a la Universitat Pompeu Fabra, i expert en política i polítiques públiques de la Unió Europea.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania, i ja compta amb dues noves cites: el 28 de març, «La sala de màquines de la UE», amb Xavier Prats, i el 3 d’abril, «Informar sobre la UE: la feina del corresponsal», amb Laura Pous.

Aquest cicle, que s’inicia aquest mes de març, forma part de la programació d’activitats organitzades conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili per apropar Europa a la ciutadania. 

Segells de reconeixement d'administració oberta