Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2020 La Conselleria de Nova Ciutadania presenta un acte i una exposició amb motiu del Dia dels Drets Humans

La Conselleria de Nova Ciutadania presenta un acte i una exposició amb motiu del Dia dels Drets Humans

La Conselleria de Nova Ciutadania presenta un acte i una exposició amb motiu del Dia dels Drets Humans

L'acte ha posat en relleu la figura de Palau Farré, un pintor del camp de Tarragona compromès amb la pau i la llibertat
La Conselleria de Nova Ciutadania presenta un acte i una exposició amb motiu del Dia dels Drets Humans Acte de commemoració del Dia dels Drets Humans 2020 a l'Antiga Audiència de Tarragona. Foto: David Oliete.
10/12/2020

La conselleria de Nova Ciutadania ha volgut reivindicar avui el Dia dels Drets Humans des de l’art i la cultura. En un acte realitzat conjuntament amb Amnistia Internacional, la Fundació Palau Ferrer i la Taula d’Interculturalitat, aquest dijous a la tarda, on s'ha posat el focus a la denúncia des de l’art i al rol de la cultura vers la vulneració dels drets humans.

L'alcalde, Pau Ricomà, que ha presentat l'acte, ha volgut destacar que "és un acte d'agermanament entre dues realitats, d'una banda la celebració d'aquest dia tant important per a tots els ciutadans i de l'altra posar en relleu la figura de Palau Farré, un pintor del camp de Tarragona molt compromès amb aquesta causa que va cedir un dels seus cartells a Amnistia Internacional".

Seguidament l'acte ha comptat amb la intervenció de Francesc Marco-Palau, historiador i besnebot de l’artista; Dani Vilaró en representació d’Amnistia Internacional Catalunya així com la participació artística de la Taula Intercultural de Tarragona, i la moderació de la consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas.

Per commemorar aquest dia, el vestíbul de l’Antiga Audiència acollirà també l’exposició anomenada "Arts i drets humans", que consta de diverses obres cedides pels autors a Amnistia Internacional.

Segells de reconeixement d'administració oberta