Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2020 L'alcalde i el vicepresident d'Òmnium Cultural presenten l'exposició 'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona'

L'alcalde i el vicepresident d'Òmnium Cultural presenten l'exposició 'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona'

L'alcalde i el vicepresident d'Òmnium Cultural presenten l'exposició 'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona'

La mostra recorre la història recent de Tarragona a través de testimonis, textos i dades històriques de la veu de mares i àvies, veïnes i amigues.
L'alcalde i el vicepresident d'Òmnium Cultural presenten l'exposició 'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona' Inauguració de l'exposició "Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona". Foto: Mauri.
17/02/2020

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut aquesta tarda al vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri de los Rios, a l’alcaldia, on ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.

A continuació, Ricomà i Mauri, acompanyats de la presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès, Rosa Maria Codines, han presentat l’exposició "Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona", al pati Jaume I de l’Ajuntament.

Aquesta mostra recorre la història recent de Tarragona des d’una perspectiva desconeguda per a la majoria dels tarragonins, a través de testimonis, textos i dades històriques de la veu de les nostres mares i àvies, veïnes i amigues. En paraules de Codines “aquestes dones han contribuït a que aquest món sigui més confortable i més digne”. Per la seva part, l’alcalde ha expressat que “aquestes són lluites que em sento meves. L’alcalde Ricomà també ha manifestat que “l’important és fer coses junts, perquè el més important és fer societat”.

Segells de reconeixement d'administració oberta