Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2020 Tarragona commemora diumenge el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Tarragona commemora diumenge el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Tarragona commemora diumenge el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Diumenge al migdia s'emetrà per YouTube la lectura virtual d'un manifest a càrrec de regidors i regidors del consistori
Tarragona commemora diumenge el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia Cartell promocional del Dia Internacional contra les LGBTIfòbies 2020 a Tarragona.
15/05/2020

Tarragona commemora el proper diumenge dia 17 de maig el Dia Internacional contra l'Homofòbia i per simbolitzar aquesta tasca de conscienciació de la societat sobre les LGBTIfòbia (Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals), a partir d’aquest divendres a les 15 h hi haurà la bandera multicolor al balcó del Palau municipal de la plaça de la Font i la nit del dissabte a diumenge la façana de l’edifici es tenyirà amb els colors de la bandera LGBTI. L’Ajuntament de Tarragona reivindica la seva igualtat social i el reconeixement dels seus drets.

Diumenge a les 12 del migdia s’emetrà pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Tarragona la lectura virtual del manifest del Dia Internacional contra l’Homofòbia per part de regidores i regidors del consistori. 

Segells de reconeixement d'administració oberta