Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2021 60 persones de 27 associacions veïnals assisteixen a la formació sobre subvencions oferida per l'Ajuntament

60 persones de 27 associacions veïnals assisteixen a la formació sobre subvencions oferida per l'Ajuntament

60 persones de 27 associacions veïnals assisteixen a la formació sobre subvencions oferida per l'Ajuntament

Des de la Conselleria de Relacions amb les Entitats es fa una valoració molt positiva de l’activitat
60 persones de 27 associacions veïnals assisteixen a la formació sobre subvencions oferida per l'Ajuntament Foto: Conselleria de Relacions amb les Entitats.
29/10/2021

Un total de 60 persones de 27 associacions veïnals de Tarragona van assistir aquest dijous, 29 d’octubre, a la jornada de formació sobre subvencions oferida per l’Ajuntament al Palau Firal i de Congressos.

La valoració de la jornada, segons explica la consellera de Relacions amb les Entitats, María José López, és “molt positiva”, fet que, assegura, “ens porta a continuar amb la línia, encetada amb aquesta formació, de donar eines que facilitin la relació de les associacions veïnals amb l’administració pública, tal com ens han demanat”.

Durant la jornada es van tractar aspectes importants com ara la presentació de sol·licituds, la importància de l’actualització de dades del registre d’entitats, bases i convocatòria de subvencions, justificació dels ajuts i control financer, entre d’altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta