Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona ofereix a associacions i federacions veïnals formació sobre subvencions

L'Ajuntament de Tarragona ofereix a associacions i federacions veïnals formació sobre subvencions

L'Ajuntament de Tarragona ofereix a associacions i federacions veïnals formació sobre subvencions

María José López: “Iniciem una sèrie d’accions per facilitar la relació de les associacions veïnals i les entitats amb l’administració pública”
L'Ajuntament de Tarragona ofereix a associacions i federacions veïnals formació sobre subvencions Foto: Isaias Mena.
07/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Relacions amb les Entitats, organitza una jornada de formació sobre subvencions adreçada a les associacions de veïns i federacions veïnals de Tarragona. La jornada tindrà lloc de forma presencial el proper dijous dia 28 d’octubre a les 19 hores a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos.

La consellera de Relacions amb les Entitats de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, explica que amb la jornada “Iniciem una sèrie d’accions per facilitar la relació de les associacions veïnals i les entitats amb l’administració pública” i alhora fa una crida a totes les associacions de veïns i federacions veïnals a participar a la jornada posant-se en contacte amb el departament de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament.

En la formació s’inclouran aspectes importants com ara la presentació de sol·licituds, la importància de l'actualització de dades del registre d'entitats, bases i convocatòria de subvencions, justificació dels ajuts i control financer, entre d'altres. En finalitzar la sessió hi haurà un torn obert de paraules perquè el públic assistent pugui fer consultes.

Segells de reconeixement d'administració oberta