Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2021 L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, lliura la medalla de la ciutat al Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, lliura la medalla de la ciutat al Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, lliura la medalla de la ciutat al Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre

Pau Ricomà: "És un orgull lliurar la medalla de la ciutat a un gremi tan viu i vinculat a la vida de la ciutat des de fa més de 700 anys" .
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, lliura la medalla de la ciutat al Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre Foto: Manel R. Granell
14/05/2021

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha lliurat aquesta tarda la medalla de la ciutat 2021 al Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.  El seu president, Raul Font, ha estat l’encarregat de rebre la distinció. Durant l’acte, celebrat aquesta tarda al Fòrum de la Colònia, el conseller i portaveu del govern Manel Castaño ha fet entrega també del diploma dels mèrits distingits a l’entitat.  

L’alcalde Ricomà ha volgut destacar “l'orgull de lliurar la medalla de la ciutat a un gremi tan viu i vinculat a la vida de la ciutat des de fa més de 700 anys”.  Per la seva banda, el president del Gremi de Pagesos de sant Llorenç i Sant Isidre, Raül Font, ha agraït "la distinció tant a l'Ajuntament com a la ciutat" i s'ha compromès a "mantenir l'activitat i les tradicions que han fet mereixedora d'aquest reconeixement a l'entitat". 

A l’acte han assistit també la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament, Carla Aguilar-Cunill, el president de la Comissió del Centenari, Carles Samper, i el consiliari de l’entitat guardonada, Mn. Xavier Reñé, entre d'altres autoritats de la ciutat.

L’Ajuntament de Tarragona entrega aquesta medalla al Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre en reconeixement a la seva trajectòria durant més de 700 anys en defensa de la pagesia, les tradicions i el patrimoni cultural de Tarragona.   

Aquesta distinció va ser concedida al Gremi de Pagesos en sessió extraordinària del Consell Plenari Municipal del 3 d’abril de 2020, per unanimitat de tots els presents. El Reglament Especial de Distincions recull que la Medalla de la Ciutat és la màxima distinció que pot atorgar el Consistori, i s’atorga un cop a l’any amb l’objectiu de manifestar la gratitud de la ciutat envers individus o col·lectivitats que han dut a terme accions rellevants continuades en benefici de la ciutat.  

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de la banda de timbals del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre que han interpretat dues peces. 

Segells de reconeixement d'administració oberta