Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2021 L'alcalde felicita Benita Berga amb motiu del seu 100è aniversari

L'alcalde felicita Benita Berga amb motiu del seu 100è aniversari

L'alcalde felicita Benita Berga amb motiu del seu 100è aniversari

Benita va néixer al any 1921 a Tarragona i ha viscut sempre aquí menys uns 8 anys que se’n va anar a viure amb el seu marit al Morell, el Josep Ramon Barberà. Era modista i professora de tall i confecció
L'alcalde felicita Benita Berga amb motiu del seu 100è aniversari Foto: Manel R. Granell
13/11/2021

Aquest dissabte al matí l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat de la consellera María José Lopez; han visitat la tarragonina Benita Berga Abella amb motiu del seu centè aniversari i li ha fet entrega d'un ram de flors i un diploma.

Benita va néixer al any 1921 a Tarragona i ha viscut sempre aquí menys uns 8 anys que se’n va anar a viure amb el seu marit al Morell, el Josep Ramon Barberà. Era modista i professora de tall i confecció. 

Va tenir 8 fills, 7 dones i un home. Dels quals té 14 néts i 11 besnéts i a punt de tenir-ne un altre. Viu al pis de de la Rambla, on van néixer totes les seves filles i fill, sempre acompanyada de la seva família.

L'Ajuntament de Tarragona vol retre així homenatge i felicitar les persones en els seus 100 anys.

Segells de reconeixement d'administració oberta