Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2021 Tarragona acull l'assemblea anual de la Federació Espanyola d'Associacions Prolactància Materna

Tarragona acull l'assemblea anual de la Federació Espanyola d'Associacions Prolactància Materna

Tarragona acull l'assemblea anual de la Federació Espanyola d'Associacions Prolactància Materna

L’Ajuntament de Tarragona col·labora amb la trobada, que tindrà lloc els dies 13 i 14 de novembre a l’Antiga Audiència
09/11/2021

Tarragona serà la seu de la VII trobada de grups de suport a la Federació Espanyola d’Associacions Prolactància Materna (FEDALMA), que servirà per celebrar l’assemblea anual d’aquest grup coincidint amb el seu 25è aniversari. La cita tindrà lloc aquest cap de setmana, 13 i 14 de novembre, a l’Antiga Audiència, enguany en format presencial després que el 2020 no es pogués dur a terme a causa de la pandèmia.

La iniciativa, organitzada a més de per FEDALMA per l’associació Do de Pit Tarragona, compta amb el suport L’Ajuntament de Tarragona, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) en l’organització, i també amb la implicació del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, que proporcionarà un kit de benvinguda. D’altra banda, la consellera de Feminismes i LGBTIQ+, Cinta Pastó, serà l’encarregada d’inaugurar l’assemblea dissabte 13 de novembre.

La trobada oferirà durant dos dies un programa complet amb ponències, comuncacions i un fòrum obert amb l’objectiu que tots els grups de suport es trobin de nou i puguin renovar la seva formació en lactància. Paral·lelament, la trobada oferirà també diferents activitats com una visita guiada a la ciutat i una passejada en vaixell. Les jornades es podran seguir en directe a través del nou servei Congresos TV del web de la federació, www.fedalma.org.

Consulteu el programa complet de la jornada i el formulari d'inscripcions al web de FEDALMA.

Segells de reconeixement d'administració oberta