Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2021 Un total de 22 entitats ciutadanes rebran una subvenció de l'Ajuntament de Tarragona per la realització d'activitats

Un total de 22 entitats ciutadanes rebran una subvenció de l'Ajuntament de Tarragona per la realització d'activitats

Un total de 22 entitats ciutadanes rebran una subvenció de l'Ajuntament de Tarragona per la realització d'activitats

En total s'han repartit ajudes per un import total de 25.635,13 euros
Un total de 22 entitats ciutadanes rebran una subvenció de l'Ajuntament de Tarragona per la realització d'activitats Foto: Isaias Mena.
19/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat la resolució definitiva de la convocatòria de concessió de subvencions a les entitats ciutadanes de Tarragona per a la realització d’activitats aquest any 2021. 22 entitats han resultat beneficiades amb les ajudes per un import total de 25.635,13 €. La consellera de Relacions amb Associacions i Entitats Ciutadanes, María José López, ha volgut destacar “que aquestes subvencions permeten que moltes entitats puguin dur a terme activitats i accions que enriqueixen la ciutat”. 

L’objecte d’aquesta convocatòria és el cofinançament d’activitats i projectes d’entitats de Tarragona adreçats a l’impuls i dinamització del teixit associatiu com a element de promoció social i comunitària, al foment de valors socials propis de la participació ciutadana i que comportin un benefici per a la nostra ciutat i la realització d’activitats pròpies dels objectius estatuaris a les entitats ciutadanes, socials, culturals, etc. 

Amb aquesta convocatòria es pretén fomentar l’associacionisme com a via de participació ciutadana, afavorint les activitats i accions que tinguin com a objectiu millorar la convivència, la qualitat de vida dels ciutadans i de les ciutadanes, la igualtat d’oportunitats, la relació intergeneracional, la cohesió i la integració.  

Podeu consultar la resolució completa a la Seu Electrònica municipal.  

Segells de reconeixement d'administració oberta