Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2022 Inaugurada l'exposició "Artistes Confinats" del Servei de Teràpia Ocupacional SOLC

Inaugurada l'exposició "Artistes Confinats" del Servei de Teràpia Ocupacional SOLC

Inaugurada l'exposició "Artistes Confinats" del Servei de Teràpia Ocupacional SOLC

La mostra, que es podrà visitar fins al 15 d’aqust mes, recull les creacions artístiques i treballs manuals dels alumnes del servei durant el confinament
03/06/2022

Aquest divendres 3 de juny el Pati Jaume I ha acollit la inauguració de l’exposició “Artistes Confinats. Un centre ocupacional a cada llar”, que ha estat produïda per alumnes del Servei de Teràpia Ocupacional SOLC.

La consellera de Capacitats Diverses de l’Ajuntament, Elvira Vidal, ha destacat durant l’acte que l’exposició és “el relat d’una història de superació i un exemple de com plantar cara a les adversitats amb l’ajuda de l’art”. “L’ensenyança és claríssima—ha continuat—: fer xarxa és bàsic per superar els entrebancs del dia a dia i així ho van fer els nois i noies del Servei de Teràpia Ocupacional, amb la col·laboració, la complicitat i la implicació dels treballadors del centre i les seves famílies durant el confinament".

La inauguració ha comptat també amb les intervencions del director del SOLC, Sergio González, i de l’educador Ismael Colombo i amb l’assistència de la consellera de Relacions amb les Entitats, María José López. A més, també s’han pogut escoltar alguns testimonis dels protagonistes de la mostra: els alumnes del Servei de Teràpia Ocupacional SOLC.

Aquesta exposició és un testimoni de com la voluntat de trobar-se va fer possible establir un programa d'activitats i accions a través de la xarxa per tal de tenir cura els uns dels altres i recull els treballs realitzats durant el període de confinament. El resultat és una mostra de com l'art i els treballs manuals resulten útils per tal de sobreposar-se a situacions adverses. La mostra es podrà veure fins al 15 de juny.

Segells de reconeixement d'administració oberta