Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2022 L'alcalde Ricomà participarà a l'Alguer a la commemoració del 50è aniversari de l'agermanament amb Tarragona

L'alcalde Ricomà participarà a l'Alguer a la commemoració del 50è aniversari de l'agermanament amb Tarragona

L'alcalde Ricomà participarà a l'Alguer a la commemoració del 50è aniversari de l'agermanament amb Tarragona

Durant les festes de Santa Tecla l'alcalde de la ciutat de Sardenya ja va visitar Tarragona
L'alcalde Ricomà participarà a l'Alguer a la commemoració del 50è aniversari de l'agermanament amb Tarragona Imatge d'arxiu del port de l'Alguer. Foto: Joan. Llicència d'ús: CC.
28/10/2022

Aquesta cap de setmana, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el primer tinent d’alcalde, Jordi Fortuny, faran una visita institucional a la ciutat de l’Alguer, a Sardenya, amb motiu del 50è aniversari de l’agermanament entre la ciutat italiana i la catalana. Durant les festes de Santa Tecla, l’alcalde de l’Alguer, Mario Conoci, ja va fer una visita institucional a Tarragona.  

L’alcalde Ricomà, que arribarà a la ciutat sarda aquest vespre, serà rebut per l’assessor a la cultura de l’Alguer, Marco di Gangi, i el delegat del Govern a Itàlia, Luca Bellizzi. Dissabte a les 10 h, Ricomà visitarà el paratge natural del Capo Caccia i el golf de Porto Conte. A les 11 h visitarà el museu dedicat a la vida i obra de l’escriptor francès Antoine de Saint-Exupéry, autor del Petit Príncep, entre altres. Al migdia, serà a la bodega de Sella i Mosca on participarà en un tast de vins i productes locals i, a la tarda visitarà el parc Tarragona de la ciutat. A les 18 h, Ricomà presidirà amb l’alcalde Conocci, l’acte de commemoració de l’agermanament al Teatre Cívic Gaví Ballero que clourà amb el concert de la cantautora catalana Anna d’Ivori i un sopar de germanor a la Trattoria Lo Romaní a les 20.30 h.

Segells de reconeixement d'administració oberta