Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2022 Sant Pere i Sant Pau ja compta amb el carrer Ricardo Corbacho

Sant Pere i Sant Pau ja compta amb el carrer Ricardo Corbacho

Sant Pere i Sant Pau ja compta amb el carrer Ricardo Corbacho

D'aquesta manera s'homenatge qui va ser escombriaire del barri durant molts anys
Sant Pere i Sant Pau ja compta amb el carrer Ricardo Corbacho Foto: Javi Martínez.
16/10/2022

Aquest diumenge al migdia ha tingut lloc la inauguració del carrer Ricardo Corbacho al Bloc Sant Andreu al barri de Sant Pere i Sant Pau, en un actea presidit per l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Ricardo Corbacho va ser l’escombriaire del barri durant molts anys, i quan va morir l’any passat, l’associació de veïns va demanar que es bategés el carrer amb el seu nom. Posteriorment, es va aprovar a la comissió del Nomenclàtor. 

L’acte s'ha obert amb la intervenció del conseller de Territori Xavier Puig. Tot seguit, el president de l’associació de Veïns del barri de Sant Pere i Sant Pau, Luis Trinidad, ha dit unes paraules amb un to molt emotiu i així mateix ho han fet Sergio Roselló del club de karate Kushin Kai i Luigi del Club Taitsu-hodoki, clubs amb qui Corbacho estava vinculat. També ha parlat Angel Martin, com a representant de l’empresa Fomento, en la qual Corbacho va treballar més de 30 anys. 

I finalment l'alcalde ha fet un sentit parlament agraint la petició de l'associació de veins per posar el nom de Ricardo al carrer "és el millor homenatge que se li podia fer, perquè romandrà per sempre i podreu explicar als vostres néts qui va ser aquest senyor tan important pel barri". Seguidament, juntament amb la família de Ricardo Corbacho, han descobert la placa del carrer. 

Finalment, hi ha hagut una petita exhibició de Karate Kushin kau a la plaça Catalunya.  

Segells de reconeixement d'administració oberta