Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Ciutadania, Relacions ciutadanes i entitats Notícies 2024 L'Ajuntament de Tarragona mostra el seu condol per la mort del pilot tarragoní Carles Falcón

L'Ajuntament de Tarragona mostra el seu condol per la mort del pilot tarragoní Carles Falcón

L'Ajuntament de Tarragona mostra el seu condol per la mort del pilot tarragoní Carles Falcón

Falcón ha mort als 45 anys després de patir un accident a la segona etapa del ral·li Dakar
15/01/2024

L'alcalde de Tarragona lamenta profundament la mort del pilot tarragoní. Rubén Viñuales ha remarcat que "Carles Falcón ens ha regalat moments meravellosos. Trasllado tot el meu suport als familiars, amics i a tot el seu equip en aquests moments tan tristos. L’esport tarragoní està de dol”. 

El pilot de motos Carles Falcón ha mort als 45 anys després de patir un accident a la segona etapa del ral·li Dakar, el passat 7 de gener.  

Just abans de començar el Ral·li Dakar 2024, el passat 30 de novembre, l’alcalde Rubén Viñuales, i el conseller d'Esports, Berni Álvarez, havien rebut a l’Ajuntament a Falcón i els altres dos pilots també tarragonins participants al Ral·li Dakar 2024: Marcel Quirós i Matías Rodríguez.  

Segons ha explicat el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, “des del mateix dia de l’accident, el Consistori ha estat en contacte directe amb l’equip de Falcón per interessar-se pel seu estat de salut fins conèixer avui la tràgica noticia de la seva mort”.   

Segells de reconeixement d'administració oberta