Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct 40è aniversari de l'agermanament de Tarragona i l'Alguer

40è aniversari de l'agermanament de Tarragona i l'Alguer

40è aniversari de l'agermanament de Tarragona i l'Alguer

Actes durant les festes de Santa Tecla
40è aniversari de l'agermanament de Tarragona i l'Alguer Quadre conmemoratiu del 40è aniversari de l'agermanament de Tarragona i l'Alguer. Autor: Pere J. Salas
17/09/2012

 

A continuació teniu els actes de les festes de Santa Tecla que se celebraran en motiu del 40è aniversari de l'agermanament de Tarragona i la ciutat de l'Alguer.

divendres 21 de setembre:

  • 18 h. Ajuntament (pl. Font). Pregó de Santa Tecla, a càrrec de la cantant algueresa Franca Masu.
  • 21.30 h. Concert de Franca Masu al Teatre Metropol (entrada amb invitació, que s’ha de recollir a les taquilles del Teatre Metropol).

dissabte 22 de setembre:

  • 10.30 h. Glorieta de l’Alguer (Parc del Miracle). Homenatge al Professor alguerès Pasqual Scanu i a l’historiador vallenc Pere Català i Roca, impulsors de l’agermanament entre Tarragona i l’Alguer. Hi assistiran Paolo Scanu, fill del Professor Scanu, i familiars de Pere Català i Roca. Albert Mascarell Purqueras llegirà la poesia de Pasqual Scanu “Missatge de l’Alguer a Tarragona”, inscrita al monòlit de la Glorieta de l’Alguer. Organitza: Ajuntament de Tarragona i Associació Els Amics de l’Alguer de Tarragona.
  • 12 h. Antic Ajuntament (carrer Major). Acte de commemoració del 40è aniversari de l’agermanament, amb la presència del síndic de l’Alguer, Stefano Lubrano, i  l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. La Coral Gregal de Tarragona interpretarà tres cançons populars alguereses.
  • Acte seguit s’inaugurarà l’exposició commemorativa del 40è aniversari de l’agermanament entre Tarragona i l’Alguer, amb un recull de fotografies de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de setembre. Organitza: Ajuntament de Tarragona i Associació Els Amics de l’Alguer de Tarragona.
  • 13 h. església de Sant Llorenç del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona (plaça de la Pagesia/carrer de Sant Llorenç, 24). Concert de música popular algueresa del cantautor alguerès Àngel Maresca, lo Barber. Organitzen: Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona i Associació Els Amics de l’Alguer de Tarragona.
Segells de reconeixement d'administració oberta