Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct L'Associació "Amics de Tarragona de l'Alguer" visità la nostra ciutat

L'Associació "Amics de Tarragona de l'Alguer" visità la nostra ciutat

L'Associació "Amics de Tarragona de l'Alguer" visità la nostra ciutat

Una delegació algueresa va participar a les Festes de Santa Tecla i a tots els actes oficials organitzats per l'Ajuntament de Tarragona amb motiu dels 40 anys de l'agermanament amb l'Alguer.
L'Associació "Amics de Tarragona de l'Alguer" visità la nostra ciutat Imatge de l'acte celebrat a la glorieta de l'Alguer, al Parc del Miracle
26/09/2012

 

La delegació, encapçalada pel seu president, Giuseppe Manni, ha estat acollida per l’Associació Amics de l'Alguer de Tarragona, que presideix Antonio Fortuny.

El primer acte oficial per celebrar aquesta efemèride va ser el pregó de les Festes que en aquesta ocasió va anar a càrrec de la cantant algueresa Franca Masu qui, en la seva intervenció va fer una crida perquè les dues ciutats marquin un camí conjunt.

El dia 22 de setembre al matí, va tenir lloc al Parc del Miracle, a la Glorieta de l’Alguer, un acte de reconeixement als impulsors de l’agermanament. Hi eren presents, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el síndic de l'Alguer, Stefano Lubrano, el síndic que va firmart l’acte d’agermanament a l'Alguer l’any 1976, Salvatore Piccioni, el fill del profesor Pasqual Scanu, Paolo, Maria del Carme Dalmau, viuda de Pere Català i Roca que juntament amb Pasqual Scanu van ser els impulsors d’aquest agermanament, i d’altres autoritats com l’alcalde de Valls o el regidor de Relacions Ciutadanes i d’Universitats i ex regidors de l’Ajuntament de Tarragona.

Més tard, l’Antic Ajuntament era l’escenari escollit per a l’acte oficial de renovació de l’agermanament. Tarragona i l’Alguer s’han emplaçat a mantenir els llaços que uneixen ambdues ciutats des de fa ja 40 anys.

A l’Antic Ajuntament s’ha pogut veure aquests dies una mostra fotogràfica dels primers anys de l’agermanament de les dues ciutats.

Aquí podeu veure imatges dels actes

Segells de reconeixement d'administració oberta