Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Arriba el primer #eurotertúlies del 2017

Arriba el primer #eurotertúlies del 2017

Arriba el primer #eurotertúlies del 2017

03/04/2017

La primera sessió de l’#eurotertúlies d’aquest any aprofundirà en la qüestió de la immigració a la Unió Europea, i és que cal plantejar-se si s’ha d’avançar cap a la integració i per on ha de passar el futur del vell continent, un debat que ens implica a tots. La xerrada es titula “La immigració a la UE: una necessitat i un repte” i el convidat serà Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Ferran Tarradellas és el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Llicenciat en Periodisme i Història, ha treballat i encara col·labora amb diversos mitjans de comunicació, a la vegada que ha ocupat diversos càrrecs lligats a la gestió de premsa. Des del 2006 la seva carrera va de la mà de la Unió Europea, on ha exercit de portaveu d’Energia i de Cooperació Internacional, Ajuda Humanitària i Resposta a les Crisis a la Comissió Europea. Així mateix,també ha estat responsable del departament de premsa regional a la Representació de la Comissió Europea a Espanya.

L’Oficina Europe Direct Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV van engegar el cicle #eurotertúlies l’any passat, amb l’objectiu de proposar debats sobre temes d’interès i d’actualitat en el context europeu en un ambient distés, fora de les aules o sales d'actes. En les anteriors edicions s’han posat sobre la taula qüestions com el futur d’Europa, la migració o el ‘Brexit’.

Aquesta cita, com és habitual, és oberta a tota la ciutadania, i tindrà lloc dimarts 4 d’abril a les vuit del vespre al Museum Cafè de Tarragona (Carrer Sant Llorenç, 5).

Els interessats en assistir-hi poden inscriure’s en aquest enllaç #eurotertúlies

Segells de reconeixement d'administració oberta