Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Els programes Europe For Citizens i Europa creativa es presenten a Tarragona

Els programes Europe For Citizens i Europa creativa es presenten a Tarragona

Els programes Europe For Citizens i Europa creativa es presenten a Tarragona

El 13 de desembre el Seminari acollirà una jornada informativa adreçada a tota la ciutadania
05/12/2016El Centre d'Informació Europe Direct Tarragona, en col·laboració amb el Punt Europeu de Ciutadania, organitza el dimarts 13 de desembre una jornada informativa sobre els programes Europa amb els Ciutadans i Europa Creativa.

Europa amb els Ciutadans és un programa destinat a impulsar la participació activa dels ciutadans de la UE a la vida democràtica, promoure els valors fonamentals i el coneixement de la història compartida d'Europa, mitjançant el diàleg amb les organitzacions de la societat civil i les autoritats locals.

El programa consta de dos capítols: capítol 1 Memòria Històrica Europea, que donarà suport a projectes que reflexionin sobre les causes dels règims totalitaris i altres moments significatius de la història europea recent; i el capítol 2 Compromís Democràtic i Participació Ciutadana, destinat a finançar projectes que facilitin la participació dels ciutadans de la Unió, a través de mesures concretes com Agermanament i Xarxes de Ciutats, i Projectes de la Societat Civil.

La jornada, que es desenvoluparà al Centre Tarraconense - El Seminari, està dirigida a organitzacions de l'àmbit local o regional, organitzacions sense ànim de lucre i de la societat civil, que estiguin interessades a ampliar informació sobre el programa i les seves convocatòries. La jornada serà presentada per Francesc Roca, conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona.

Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar a través del correu electrònic [email protected].

Segells de reconeixement d'administració oberta