Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct El Consell Municipal de la Gent Gran ha celebrat les jornades de treball sobre l'envelliment

El Consell Municipal de la Gent Gran ha celebrat les jornades de treball sobre l'envelliment

El Consell Municipal de la Gent Gran ha celebrat les jornades de treball sobre l'envelliment

2012 és l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional
El Consell Municipal de la Gent Gran ha celebrat les jornades de treball sobre l'envelliment Imatge d'una de les sessions realitzades a la seu de l'IMET
29/11/2012

 

El Consell Municipal de la Gent Gran i Europe Direct Tarragona han celebrat durant dos dies unes jornades de treball per debatre sobre l'envelliment actiu de la gent gran.

Aquest ha estat el tema escollit enguany en les tradicionals jornades de treball organitzades des del Consell Municipal de la Gent Gran, aprofitant que el 2012 ha estat declarat per la UE, Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional.

Durant les jornades s'han tractat temes molt diversos com la salut i el benestar a la vellesa, la seguretat a Internet o com fer-se gran i sentir-se bé. Cal destacar la participació activa dels assistents que han mostrat la seva preocupació per la situació que està vivint en aquests moments la gent gran i les seves necessitats. La gent gran representa un grup demogràfic molt nombrós, divers i amb una pluralitat de circumstàncies personals, socials, culturals i econòmiques que fan que s'hi hagi de prestar una especial cura. Moltes persones arriben a la jubilació gaudint d'una vida activa i plena durant molts anys.

Durant aquests dos dies, han passat per les jornades més de 130 persones, entre tècnics especialistes, monitors d'activitats, usuaris de les diferents llars municipals i gent gran en general.

El Consell Municipal de la Gent Gran és un òrgan permanent de participació ciutadana, de consulta i d'assessorament plural i autònom. El Consell, adscrit a l'Àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Tarragona, està format per més de 40 entitats, associacions i llars de gent gran de la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta