Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct L’Institut Tarragona participa al concurs Euroscola

L’Institut Tarragona participa al concurs Euroscola

L’Institut Tarragona participa al concurs Euroscola

Els dos equips que s’han format a l’Institut Tarragona compten amb el suport del centre d’informació Europe Direct Tarragona

Un total de 17 alumnes de 3r ESO de l’Institut Tarragona participen en la XXI edició del concurs Euroscola dedicat a l’Any Europeu del Desenvolupament 2015. Aquest concurs és convocat per l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Espanya, en col·laboració amb la representació a Espanya de la Comissió Europea i la Secretaria d’Estat per a la Unió Europea. Els dos equips que s’han format a l’Institut Tarragona compten amb el suport del centre d’informació Europe Direct Tarragona.

«Una vida digna per a tots: posar fi a la pobresa i donar al món un futur sostenible» és un dels principals missatges per transmetre durant aquest any a la societat europea. El concurs té com a objectius: fomentar l’ús d’Internet i de les noves tecnologies com a instruments educatius, apropar la UE als joves, millorant els seus coneixements i implicació en la construcció d’Europa, fomentar l’aprenentatge de llengües europees, fonamental per aconseguir una Europa unida. Els concursants hauran d’optar per concursar en qualsevol de les tres versions lingüístiques: castellà, català i anglès.

El concurs es desenvoluparà a través d’una plataforma interactiva educativa a internet: www.euro-scola.com.

Segells de reconeixement d'administració oberta