Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct 'La idea d'Europa', teatre per reflexionar i debatre amb motiu del Dia d'Europa a Tarragona

'La idea d'Europa', teatre per reflexionar i debatre amb motiu del Dia d'Europa a Tarragona

'La idea d'Europa', teatre per reflexionar i debatre amb motiu del Dia d'Europa a Tarragona

Les inscripcions per assistir a l'obra ja estan obertes.
'La idea d'Europa', teatre per reflexionar i debatre amb motiu del Dia d'Europa a Tarragona Imatge del cartell de l'obra "La idea d'Europa"
06/04/2017

La idea d'Europa és el títol de l'obra de teatre que es representarà a la Sala Eutyches del Palau de Congressos de Tarragona el dimecres 10 de maig. Es tracta d'una proposta teatral que s'emmarca en la programació de la celebració del Dia d'Europa, que es commemora cada 9 de maig.

L'obra és un monòleg dirigit i interpretat per Òscar Intente, inspirat en una conferència de George Steiner, un dels pensadors més reconeguts del vell continent. Una proposta que vol interpel·lar l'espectador sobre la seva identitat, sobre el fet de ser europeu i sobre el pes de la història i la cultura europees. Un muntatge en què també té un paper destacat la música, present a l'escenari gràcies a l'acordió de Ferran Martínez.

A més, i per tal de complementar l'activitat, un cop finalitzada l'obra s'obrirà un debat amb el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, on tots els assistents podran participar activament i reflexionar sobre aquelles qüestions que l'intèrpret hagi posat sobre la taula durant l'espectacle.

La representació tindrà lloc a les 11 del matí i, per tal d'assistir-hi, ja es pot formalitzar la inscripció per Internet a través del blog de Europe Direct, tant si es vol gaudir a títol individual o amb grups escolars.

Aquesta obra de teatre forma part de la programació que el centre d'informació Europe Direct a Tarragona està preparant per commemorar el Dia d'Europa, el 9 de maig. Una programació on també hi haurà concerts, xerrades i altres activitats.

Segells de reconeixement d'administració oberta