Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Les conseqüències del triomf de Donald Trump centren l'última de les #eurotertúlies de l'any

Les conseqüències del triomf de Donald Trump centren l'última de les #eurotertúlies de l'any

Les conseqüències del triomf de Donald Trump centren l'última de les #eurotertúlies de l'any

L’investigador Pol Morillas parlarà el 7 de desembre de les noves relacions entre la UE i els EUA.
03/12/2016

Les conseqüències de l'arribada de Donald Trump al govern dels Estats Units centraran l'última de les #eurotertúlies del 2016, que tindrà lloc aquest dimecres 7 de desembre. En concret, l'investigador del CIDOB Pol Morillas serà el convidat d'una sessió que porta per títol Les relacions UE/EUA amb la victòria de Trump. La fi de l'ordre liberal internacional?

La tertúlia començarà a les 19.30 h i es realitzarà, com és habitual, al Museum Cafè de Tarragona (c. Sant Llorenç, 5). Les persones interessades a assistir-hi poden confirmar la seva presència a través del blog de Europe Direct.

Pol Morillas és investigador principal per a Europa a CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). És politòleg, màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics i doctorand a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També és professor associat a la UAB, a la Universitat Blanquerna i ESADE, on exerceix docència en Política Exterior Europea i Teoria de les Relacions Internacionals.

L’Oficina Europe Direct Tarragona, depenent de l’Ajuntament de Tarragona, i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili van iniciar les #eurotertúlies al març, per tal de proposar debats sobre temes d’interès i d’actualitat en el context europeu. Una iniciativa en la qual s’han mostrat especialment interessats alumnes de la URV. En les tres sessions anteriors s’han posat sobre la taula qüestions com el futur d’Europa, la migració o el ‘Brexit’.

Segells de reconeixement d'administració oberta