Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct L'Eurodiputat Jordi Solé conversa amb estudiants de Batxillerat de la ciutat

L'Eurodiputat Jordi Solé conversa amb estudiants de Batxillerat de la ciutat

L'Eurodiputat Jordi Solé conversa amb estudiants de Batxillerat de la ciutat

La mostra fotogràfica "Què és per a tu Europa?" es pot visitar a l'Espai Jove Kesse fins al 13 de novembre
08/10/2021

L’eurodiputat Jordi Solé, del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea, ha conversat amb alumnes de centres de Tarragona aprofitant la inauguració de l’exposició “Què és per a tu Europa?”. En aquesta trobada, han participat alumnes de 1r de BATX que cursen l’assignatura Història del Món Contemporani de l’Institut Tarragona i de 2n de BATX de l’Escola Vedruna. Jordi Solé ha destacat la importància "defensar el dret europeu, ja que personalment és el lloc del món que millor ha sabut combinar drets i llibertats, progrés econòmic i justícia social".  El conseller d'Europe Direct, Manel Castaño, ha posat de manifest que "és important que els joves estudiants puguin tenir contacte directe amb els representants polítics"

En el marc d’un projecte cofinançat pel Parlament Europeu, la Fundació Catalunya Europa ha organitzant una exposició de fotografies de joves de segon cicle de secundària, batxillerat i cicles formatius que han participat al premi “Què és per a tu Europa?”. A través d’una foto amb títol havien d’expressar què és Europa. En total son una vintena de fotografies que es podran veure de manera itinerant per les 4 capitals, ja que hi ha estudiants de tot el territori català. L’exposició es podrà visitar a l’Espai Jove Kesse fins al 13 de novembre. 

Segells de reconeixement d'administració oberta