Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Europe Direct Tarragona Ràdio emet demà un programa especial des de la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les

Tarragona Ràdio emet demà un programa especial des de la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les

Tarragona Ràdio emet demà un programa especial des de la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les

L'espai compta amb la col·laboració de l'oficina d'Europe Direct a la ciutat
29/01/2019


El programa "Mirada Directa Europa" de Tarragona Ràdio s'emetrà aquest dimecres des de la seu del Parlament Europeu a Brussel·les, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, a través de l'oficina d'Europe Direct Tarragona i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Des de les 10 fins a les 12 h diferents convidats explicaran la realitat de les institucions europees des del cor de la Unió. D'aquesta manera, passaran pels micròfons de Tarragona Ràdio periodistes de les comarques tarragonines com Griselda Pastor (Cadena SER), Jordi Baró (Catalunya Ràdio) i Blanca Blay (Agència Catalana de Notícies); tarragonins que treballen a l'estructura del Parlament Europeu com l'assessor Frederic López i el periodista David Vidal i diversos eurodiputats que exposaran aquells debats que es mantenen a Brussel·les i que són d'interès per a la ciutat i el conjunt de la demarcació.

El conseller Francesc Roca ha assegurat que iniciatives com aquest programa constaten el compromís europeista de l'Ajuntament de Tarragona: "Especialment ara que ens trobem a pocs mesos d'unes eleccions europees és important saber que els debats a les institucions són molt rellevants. Hem de deixar de veure la Unió Europea com un ens llunyà".

El Centre d'Informació Europe Direct Tarragona, amb seu a les dependències municipals de la plaça Imperial Tàrraco, fa deu anys que informa i apropa a la ciutadania les polítiques de la Unió Europea.

El programa es podrà seguir al 96.7 FM, al web www.tarragonaradio.cat, a la TDT i a les aplicacions per a telefonia mòbil, i també a través de les xarxes socials mitjançant els perfils d'Europe Direct Tarragona i les etiquetes #europarla i #EDTGN.

Segells de reconeixement d'administració oberta