Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Habitatge 2021 Tarragona tindrà una Mesa d'Emergència Social en matèria d'habitatge

Tarragona tindrà una Mesa d'Emergència Social en matèria d'habitatge

Tarragona tindrà una Mesa d'Emergència Social en matèria d'habitatge

Aquest nou òrgan ha de permetre, entre d'altres, buscar solucions més àgils per a les famílies que hagin de ser desnonades
25/10/2021

Aquest dilluns l’alcalde, Pau Ricomà, i les conselleres d’Habitatge, Eva Miguel, i la de Serveis Socials, Inés Solé, s’han reunit amb el secretari d’Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat de Tarragona, Carles Sala. L’alcalde ha destacat que “per tal d’abordar la situació d’emergència habitacional que viu la ciutat és clau la col·laboració entre departaments i institucions”.  

En aquesta reunió s’ha arribat a l’acord de crear una Mesa d’Emergència Social a la ciutat. La consellera d’Habitatge Eva Miguel ha destacat que aquest fet “permetrà millorar l’eficiència i l’agilitat a l’hora de buscar solucions per les famílies que han de ser desnonades”. També es disposaria del servei de mediació i assessorament Ofideute. La Generalitat s’ha compromès que aquest traspàs inclourà més recursos per l’Ajuntament.  

A la reunió, Carles Sala també s’ha compromès a prioritzar la construcció d’habitatge social a través de l’INCASÒL de la parcel·la M-5b al PP10 de cara l’any que ve. Finalment, també s’ha parlat de les línies d’ajudes Next Generation relacionades amb l’habitatge social que s’obriran properament.  

Segells de reconeixement d'administració oberta