Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Habitatge 2022 L'Ajuntament de Tarragona impulsa la comunicació en matèria d'habitatge

L'Ajuntament de Tarragona impulsa la comunicació en matèria d'habitatge

L'Ajuntament de Tarragona impulsa la comunicació en matèria d'habitatge

El nou web d’SMHAUSA neix amb l’objectiu de ser un portal de referencia a la ciutat
02/03/2022

Aques dimarts s’ha presentat el nou web del Servei Municipal de l’Habitatge, amb un disseny més atractiu, més inclusiu, accessible i intuïtiu. A més, aquest nou portal s’adapta a diferents dispositius i permet una actualització més fàcil i àgil. La consellera Eva Miguel ha explicat “aquest nou web neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de referència de tota la informació en matèria d’habitatge”. Miguel també ha destacat que “volem fer un canvi de 180 graus en la comunicació de l’habitatge, ser més proactius i propers a la ciutadania. Per això també hem engegat una campanya per saber quines inquietuds tenen els tarragonins i tarragonines i poder oferir xerrades per resoldre els dubtes”.  

El nou web prioritza l’apartat d’actualitat en el qual es visualitzen les novetats més importants i notícies rellevants en matèria d’habitatge. També inclou informació sobre les properes xerrades que s’han de celebrar, així com un espai de consulta amb vídeos d’aquelles que ja s’han dut a terme. Cal destacar l’apartat de temes dels temes de consulta que inclou les preguntes més habituals en matèria d’habitatge. A més el web també inclou la descripció dels serveis que presta el Servei Municipal de l’Habitatge i l’Oficina Local de l’Habitatge, així com els projectes que ha executat, els serveis que es presten, com els de la borsa de mediació de lloguer social.  

El nou web també permet que l’usuari accedeixi als impresos i formularis i a tota la documentació dels ajuts i subvencions vigents, amb l’accés per sol·licitar-les telemàticament. Així mateix, també s'informa de com demanar cita prèvia, per poder realitzar els tràmits presencialment, de forma senzilla i ràpida. Finalment també s’ha habilitat un apartat sobre el Consell de l’habitatge de Tarragona, que es construirà aquest mes, un cop es disposi de l’aprovació definitiva del reglament i de la composició dels diferents òrgans.  

Campanya per conèixer les inquietuds de la ciutadania  

El Servei Municipal de l’Habitatge i la Xarxa de Centres Cívics han activat una campanya per tal de conèixer les inquietuds i interessos de cada barri en matèria d’habitatge, amb l’objectiu d’organitzar xerrades adaptades. Les persones interessades poden respondre un senzill qüestionari en línia. 

Nou web del Servei Municipal de l'Habitatge.

Segells de reconeixement d'administració oberta