Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Habitatge 2022 S'obre la convocatòria dels ajuts per al pagament del lloguer 2022

S'obre la convocatòria dels ajuts per al pagament del lloguer 2022

S'obre la convocatòria dels ajuts per al pagament del lloguer 2022

A més de la via telemàtica, a Tarragona es poden presentar les sol·licituds a l’Oficina Local de l’Habitatge
28/06/2022

Aquest dimarts, 28 de juny, s’ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per l’any 2022, que es podran tramitar fins al 15 de juliol.  

Aquests ajuts van destinats a persones que tinguin 36 anys o més i que siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o tinguin llogada una habitació, sempre que estiguin empadronats a l’habitatge i sigui el seu domicili habitual i permanent.  

Per poder beneficar-se de l’ajut, la unitat de convivència no pot disposar d’ingressos per sobre dels 22.558,77€ anuals i caldrà presentar la declaració d’IRPF 2020 o, certificat substitutiu, si escau. A més, la renda màxima que pot satisfer és de 600 € i, si té llogada una habitació 300 €, excepte en el cas que sigui família nombrosa, monoparental i/o amb mobilitat reduïda, el límit augmenta fins als 900 € mensuals. 

La sol·licitud es pot presentar telemàticament a través del web de la Generalitat de Catalunya. Si la persona interessada viu a Tarragona també la pot presentar presencialment a l’Oficina Local de l’Habitatge de Tarragona (c. Descalços, 11) sol·licitant cita prèvia a https://oficinalocal.smhausa.cat/.

Segells de reconeixement d'administració oberta